Estonians

Cable Shears insulated with multi-component grips, VDE-tested 165 mm

Toote kood: KNIP/9516165
no gallery
no gallery
Knipex
Bränd
Rohkem sarnaseid tooteid

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (tk)
1+
58.65
B2B

Min. kogus: 1

Mõõtühik: tk

Kokku:

58.65

Hind internetist ostes

lemona shopTarne LEMONA electronics kontorisse 1-5 tööpäeva

Saadaval>10 tk
Keskladu
Ei ole saadavalEi ole saadaval
Tallinna kontor

home deliveryTarne kulleriga koju 1-5 tööpäeva

Shipping parcelTarne pakiautomaati 1-4 tööpäeva


Kättetoimetamise tähtajad

lemona shop

Kontorist kättesaamine

Kontorist kättesaamine Tasuta

Tellimusi töödeldakse ja täidetakse tööpäevadel kell 8.30–17.00.
Kui teie tellimus on kogumiseks valmis, teavitame teid sellest SMS-i ja e-posti teel.

Kogus laos

Saadaval>10 tk
Keskladu
Ei ole saadavalEi ole saadaval
Tallinna kontor
home delivery

Kulleriga koju (1-4 tööpäeva, kui toode on laos olemas)

Kulleriga koju (1-4 tööpäeva, kui toode on laos olemas)

Üle 25,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

25,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

4,50 €

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele (1-4 tööpäeva, kui toode on laos olemas)

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele (1-4 tööpäeva, kui toode on laos olemas)

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.

3,50 €

Kauba kirjeldus

Knipex
Kaal
0.275 kg.
Bränd

Tehnilised andmed

Laokood
222588
Kaal
0.275 kg.
Bränd
NomNr
KNIP/9516165

Tarnija toote kirjeldus

  • clean and smooth cut without crushing and deformation
  • easy cutting with one-hand operation
  • adjustable bolted joint, self-retaining screw
  • Cuts multi-core stranded copper and aluminium cables up to Ø 15 mm (50 mm²)
  • Not suitable for steel wire and hard drawn copper conductors
  • precision-ground, hardened blades
  • with guard

Tarnija toote parameetrid

Height
21 mm
Length
180 mm
Product Group
Cable Shears
Weight
262 g
Width
47 mm
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].