Safety switch: hinged; XCSPL; NC + NO; IP67; -25÷70°C; red TELEMECANIQUE SENSORS
Toote kood: XCSPL552
Safety switch: hinged; XCSPL; NC + NO; IP67; -25÷70°C; red TELEMECANIQUE SENSORS
Toote kood: XCSPL552
Bränd | TELEMECANIQUE SENSORS |
Rohkem sarnaseid tooteid | Otsi "Safety switch hinged" |
Kättetoimetamise tähtajad
2024-04-05 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev
Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.
Ei ole saadaval | Tarnija ladu |
Kontorist kättesaamine Tasuta
Tellimusi töödeldakse ja täidetakse tööpäevadel kell 8.30–17.00.
Kui teie tellimus on kogumiseks valmis, teavitame teid sellest SMS-i ja e-posti teel.
Kui teie tellimus on kogumiseks valmis, teavitame teid sellest SMS-i ja e-posti teel.
Kulleriga koju
Üle 25,00 € (Tellimused kuni 1000 kgs) | Tasuta |
25,00 €-le (Tellimused kuni 1000 kgs) | 4,50 € |
Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele
Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.
3,50 €
Kauba kirjeldus
Bränd | TELEMECANIQUE SENSORS |
Safety switch: hinged; XCSPL; NC + NO; IP67; -25÷70°C; red TELEMECANIQUE SENSORS
Kasulik informatsioon
Tehnilised andmed
Laokood | U-1919118 |
Bränd | TELEMECANIQUE SENSORS |
NomNr | XCSPL552 |
Tarnija toote kirjeldus
Safety switch: hinged; XCSPL; NC + NO; IP67; -25÷70°C; red
Kasulik informatsioon
Tarnija toote parameetrid
NomNr | XCSPL552 |
Supplier's product code | XCSPL552 |
Product ID | U-1919118 |
Body material | plastic |
Colour | red |
Contacts configuration | NC + NO |
Contacts electrical parameters | 240V AC / 1.5A |
Electrical connection | M16 |
IP rating | IP67 |
Manufacturer | TELEMECANIQUE SENSORS |
Manufacturer series | XCSPL |
Operating temperature | -25...70°C |
Safety switches features | straight lever, operator to centre |
Type of safety switch | hinged |
Trade name | PREVENTA |
Brand | TELEMECANIQUE SENSORS |
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].