📦 Tähelepanu! Võimalikud viivitused tellimuste täitmisel. Rohkem infot
📦 Tähelepanu! Võimalikud viivitused tellimuste täitmisel. Rohkem infot
Estonians

Socket; 4mm banana; 36A; Cutout: Ø12mm; black; nickel plated; 5mΩ ELECTRO-PJP

Toote kood: PJ3274-B
no gallery
no gallery
Rohkem sarnaseid tooteid

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (tk)
1-4
2.40
5-19
2.17
20-99
1.91
100+
1.83
B2B

Min. kogus: 1

Mitmekordsus: 1

Kokku:

2.40
2024-05-02 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kättetoimetamise tähtajad

2024-05-02 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.

Saadaval184 tk

Tarnija ladu

home delivery

Kulleriga koju (1-4 tööpäeva, kui toode on laos olemas)

Kulleriga koju (1-4 tööpäeva, kui toode on laos olemas)

Üle 25,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

25,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

4,50 €

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele (1-4 tööpäeva, kui toode on laos olemas)

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele (1-4 tööpäeva, kui toode on laos olemas)

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.

3,50 €

Kauba kirjeldus

Socket; 4mm banana; 36A; Cutout: Ø12mm; black; nickel plated; 5mΩ ELECTRO-PJP

Tehnilised andmed

Laokood
U-290040
NomNr
PJ3274-B

Tarnija toote kirjeldus

Socket; 4mm banana; 36A; Cutout: Ø12mm; black; nickel plated; 5mΩ

Tarnija toote parameetrid

NomNr
PJ3274-B
Brand
ELECTRO-PJP
Colour
black
Conform to the norm
EN 61010
Connector
socket
Connector variant
insulated
Contact material
brass
Contact plating
nickel plated
Current rating
36A
Insulator material
polyvinyl acetate
Leads
connectors 4,8mm
Manufacturer
ELECTRO-PJP
Max. contact resistance
:5mΩ
Mounting
on panel
Mounting hole diameter
Ø12mm
Type of connector
4mm banana
Supplier's product code
PJ3274-B
Product ID
U-290040
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].