LEMONA

Wire; ÖLFLEX® WIRE MS1; stranded; Cu; 1mm2; 18AWG; PVC; black; 300V LAPP

Toote kood: UL-CSA-HAR-18BK
no gallery
no gallery
Bränd
Rohkem sarnaseid tooteid

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (m)
1-9
1.24
10-24
1.03
25-49
0.78
50-99
0.70
100+
0.62
B2B

Min. kogus: 1

Mitmekordsus: 1

Kokku:

1.24
2024-06-10 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kättetoimetamise tähtajad

2024-06-10 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.

Saadaval377 m

Tarnija ladu

home delivery

Kulleriga koju

Kulleriga koju

Üle 25,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

25,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

4,50 €

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.

3,50 €

Kauba kirjeldus

Bränd
Wire; ÖLFLEX® WIRE MS1; stranded; Cu; 1mm2; 18AWG; PVC; black; 300V LAPP

Kasulik informatsioon


Tehnilised andmed

Laokood
U-368869
Bränd
NomNr
UL-CSA-HAR-18BK

Tarnija toote kirjeldus

Wire; ÖLFLEX® WIRE MS1; stranded; Cu; 1mm2; 18AWG; PVC; black; 300V

Kasulik informatsioon

Tarnija toote parameetrid

Product code
UL-CSA-HAR-18BK
Brand
LAPP
Supplier's product code
UL-CSA-HAR-18BK
Product ID
U-368869
Cable external diameter
2.8mm
Cable structure
1x18AWG
Conform to the norm
CSA
Core diameter
18AWG
Core section
1mm<sup>2</sup>
Core structure
stranded
CPR standard
no classification
Flexibility class
5
Information
The UL Label and Mark on full factory packaging only
Insulation colour
black
Kind of core
Cu
Kind of material
flame retardant
Kind of wire
ÖLFLEX® WIRE MS1
Manufacturer
LAPP
Number of cores
1
Operating temperature
-40...105°C
Package contents
100m
Rated voltage
300V
Resistance to
most of oils
Type of wire
assembly
Wire insulation material
PVC
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].