Estonians

Combiner for satellite and antenna signal (TV/SAT), EMOS

Toote kood: J0198
no gallery
no gallery
EMOS
Bränd
Rohkem sarnaseid tooteid

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (tk)
1+
5.79
B2B

Min. kogus: 1

Mitmekordsus: 1

Kokku:

5.79
2024-05-14 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kättetoimetamise tähtajad

2024-05-14 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.

SaadavalSaadaval

Tarnija ladu

home delivery

Kulleriga koju (1-4 tööpäeva, kui toode on laos olemas)

Kulleriga koju (1-4 tööpäeva, kui toode on laos olemas)

Üle 25,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

25,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

4,50 €

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele (1-4 tööpäeva, kui toode on laos olemas)

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele (1-4 tööpäeva, kui toode on laos olemas)

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.

3,50 €

Kauba kirjeldus

EMOS
Bränd
Combiner for satellite and antenna signal (TV/SAT), EMOS

Tehnilised andmed

Laokood
U-2336817
Vöötkoodid
8592920040928
Bränd
NomNr
J0198

Tarnija toote kirjeldus

Product description

Combiner of satellite and terrestrial (antenna) signal into a single output. The combiner has a satellite inlet/outlet for 22 kHz and DiSEqC signals.

Tarnija toote parameetrid

NomNr
J0198
Supplier's product code
J0198
Product ID
U-2336817
body material
zinc casting
connectors
F female
dimensions
25 × 35 × 20 mm
frequency range
5–2 400 MHz
inputs
2
insertion loss
3.5 dB
IP rating
IP53
outputs
1
packaging
1 pc, PVC packet
pass-band ripple
not stated
power pass
yes, SAT
product
signal combiner SAT+TV
rebound damping on input
not stated
suitable for merging of satellite signals
yes
using
TV + R + SAT
version
universal ferritic
working temperature
-10–+65 °C
Brand
EMOS
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].