Estonians

HEADER, RIGHT ANGLE, L/LATCH, 16WAY

Toote kood: 09 18 516 7903
no gallery
no gallery
Bränd
Rohkem sarnaseid tooteid

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (tk)
1-9
5.04
10-99
4.02
100-249
3.50
250-499
3.15
500-999
2.96
1000+
3.41
B2B

Min. kogus: 1

Mõõtühik: tk

Kokku:

5.04
2024-05-10 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kättetoimetamise tähtajad

2024-05-10 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.

Saadaval374 tk

Tarnija ladu

home delivery

Kulleriga koju

Kulleriga koju

Üle 25,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

25,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

4,50 €

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.

3,50 €

Kauba kirjeldus

Bränd
HEADER, RIGHT ANGLE, L/LATCH, 16WAY

Kasulik informatsioon


Tehnilised andmed

Laokood
U-592203
Bränd
NomNr
09 18 516 7903

Tarnija toote kirjeldus

HEADER, RIGHT ANGLE, L/LATCH, 16WAY; Pitch Spacing:2.54mm; No. of Contacts:16Contacts; Gender:Header; Product Range:SEK 18 Series; Contact Termination Type:Through Hole; No. of Rows:2Rows; Contact Plating:Gold Plated Contacts; Contact Material:Brass; SVHC:No SVHC (15-Jan-2018); Approval Bodies:BS, BT, DIN, F, MIL Spec, NFC; Colour:Grey; Contact Resistance:20mohm; Current Rating:1A; Cut Thickness for PCBs Max:2.4mm; Flammability Rating:UL94V-0; Insulation Resistance:1Gohm; No. of Mating Cycles:100; Operating Temperature Max:105┬░C; Operating Temperature Min:-40┬░C; PCB Hole Diameter:0.9mm; Voltage Rating V DC:350V; Voltage Rating VAC:350V; Withstand Voltage:1050V; Working Voltage:350V

Kasulik informatsioon

Tarnija toote parameetrid

NomNr
09 18 516 7903
Brand
HARTING
Supplier's product code
1096998
Product ID
U-592203
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].