381 000 products sold on & & eBay. Find out more
Estonians

HEAT-SHRINK TUBING, 2:1, 9.53MM, BLACK

Toote kood: F2213/8 BK065
no gallery
no gallery
Rohkem sarnaseid tooteid

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (tk)
1-9
22.18
10-24
20.94
25-99
20.52
100-249
20.11
250-499
19.69
500+
21.79
B2B

Min. kogus: 1

Mõõtühik: tk

Kokku:

22.18
2024-05-16 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kättetoimetamise tähtajad

2024-05-16 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.

Ei ole saadavalEi ole saadaval

Tarnija ladu

home delivery

Kulleriga koju

Kulleriga koju

Üle 25,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

25,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

4,50 €

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.

3,50 €

Kauba kirjeldus

HEAT-SHRINK TUBING, 2:1, 9.53MM, BLACK

Kasulik informatsioon


Tehnilised andmed

Laokood
U-1443303
NomNr
F2213/8 BK065

Tarnija toote kirjeldus

HEAT-SHRINK TUBING, 2:1, 9.53MM, BLACK; Shrink Ratio:2:1; I.D. Supplied - Imperial:0.375"; I.D. Supplied - Metric:9.53mm; Shrink Tubing / Boot Colour:Black; Length - Imperial:6"; Length - Metric:152.4mm; I.D. Recovered Max - Imperial:0.187"; I.D. Recovered Max - Metric:4.75mm; Shrink Tubing / Boot Material:Crosslinked PO (Polyolefin); Product Range:FIT-221 Series; SVHC:No SVHC (15-Jan-2019); Accessory Type:Heat Shrink; Body Material:PO (Polyolefin); Cable Diameter Max:9.53mm; Cable Diameter Min:4.75mm; Colour:Black; Internal Diameter:9.53mm; Material:Irradiated Polyolefin; Shrink Type:Heat; Wall Thickness Recovered:0.64mm

Kasulik informatsioon

Tarnija toote parameetrid

NomNr
F2213/8 BK065
Brand
ALPHA WIRE
Supplier's product code
2924832
Product ID
U-1443303
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].