Estonians

RESISTOR, 50W 5% 68R

Toote kood: WH50-68RJI
no gallery
no gallery
Rohkem sarnaseid tooteid

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (tk)
1-4
17.88
5-9
10.24
10-24
8.08
25-49
7.19
50-199
6.08
200+
5.29
B2B

Min. kogus: 1

Mõõtühik: tk

Kokku:

17.88
2024-05-20 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kättetoimetamise tähtajad

2024-05-20 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.

Saadaval1396 tk

Tarnija ladu

home delivery

Kulleriga koju

Kulleriga koju

Üle 25,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

25,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

4,50 €

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.

3,50 €

Kauba kirjeldus

RESISTOR, 50W 5% 68R

Kasulik informatsioon


Tehnilised andmed

Laokood
U-3673390
NomNr
WH50-68RJI

Tarnija toote kirjeldus

RESISTOR, 50W 5% 68R; Resistance:68ohm; Product Range:WH Series; Power Rating:50W; Resistance Tolerance:┬▒ 5%; Resistor Terminals:Solder Lug; Voltage Rating:1.25kV; Resistor Element Material:Wirewound; Temperature Coefficient:┬▒ 50ppm/┬░C; SVHC:No SVHC (15-Jan-2019); External Depth:17mm; External Length / Height:51mm; External Width:16.1mm; Fixing Centres LxW:21.5x39.7; Full Power Rating Temperature:20┬░C; Insulation Resistance:10000mohm; No. of Pins:2Pins; Operating Temperature Max:275┬░C; Operating Temperature Min:-55┬░C; Operating Temperature Range:-55┬░C to +275┬░C; Resistor Mounting:Panel; Temperature Coeff. +:50ppm/┬░C; Temperature Coeff. -:50ppm/┬░C; Temperature Rise:9.5┬░C; Tolerance +:5%; Tolerance -:5%; Voltage Rating VAC:1250V

Kasulik informatsioon

Tarnija toote parameetrid

Product code
WH50-68RJI
Brand
TT electronics
Supplier's product code
9508538
Product ID
U-3673390
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].