Estonians

Fuse: fuse; quick blow; 1A; 250VAC; cylindrical,glass; 5x20mm; GMA EATON/BUSSMANN

Toote kood: BK-GMA-1-R
no gallery
no gallery
Rohkem sarnaseid tooteid

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (tk)
1-9
3.05
10-49
2.76
50-99
2.61
100+
2.30
B2B

Min. kogus: 1

Mitmekordsus: 1

Kokku:

3.05
2024-05-08 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kättetoimetamise tähtajad

2024-05-08 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.

Saadaval100 tk

Tarnija ladu

home delivery

Kulleriga koju (1-4 tööpäeva, kui toode on laos olemas)

Kulleriga koju (1-4 tööpäeva, kui toode on laos olemas)

Üle 25,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

25,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

4,50 €

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele (1-4 tööpäeva, kui toode on laos olemas)

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele (1-4 tööpäeva, kui toode on laos olemas)

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.

3,50 €

Kauba kirjeldus

Fuse: fuse; quick blow; 1A; 250VAC; cylindrical,glass; 5x20mm; GMA EATON/BUSSMANN

Kasulik informatsioon


Tehnilised andmed

Laokood
U-3734309
NomNr
BK-GMA-1-R

Tarnija toote kirjeldus

Fuse: fuse; quick blow; 1A; 250VAC; cylindrical,glass; 5x20mm; GMA

Kasulik informatsioon

Tarnija toote parameetrid

Product code
BK-GMA-1-R
Breaking capacity
100A / 250V AC
Breaking characteristics
1.35I<sub>n</sub>: max 60min
Contact material
brass
Contact plating
nickel plated
Current rating
1A
Energy I2t
0.48A<sup>2</sup>s
Fuse characteristics
quick blow
Fuse size
5x20mm
Kind of fuse
miniature
Kind of package
cardboard packaging
Manufacturer
EATON/BUSSMANN
Manufacturer series
GMA
Rated voltage
250V AC
Resistance
0.163Ω
Type of fuse
fuse
Voltage drop
0.3V
Product ID
U-3734309
Supplier's product code
BK-GMA-1-R
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].