📦 Tähelepanu! Võimalikud viivitused tellimuste täitmisel. Rohkem infot
📦 Tähelepanu! Võimalikud viivitused tellimuste täitmisel. Rohkem infot
Estonians

Kaabel 4mm ban. Pistik - ICC16A Clip-kontakt , must

Toote kood: R8-36B
no gallery

Kaabel 4mm ban. Pistik - ICC16A Clip-kontakt , must

Toote kood: R8-36B
Kaal0.025 kg.
BrändSCI

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (tk)
1+
4.12
B2B

Min. kogus: 1

Mõõtühik: tk

Kokku:

4.12

Hind internetist ostes

lemona shopTarne LEMONA electronics kontorisse 1-5 tööpäeva

home deliveryTarne kulleriga koju 1-5 tööpäeva

Shipping parcelTarne pakiautomaati 1-4 tööpäeva


Kättetoimetamise tähtajad

lemona shop

Kontorist kättesaamine

Kontorist kättesaamine Tasuta

Tellimusi töödeldakse ja täidetakse tööpäevadel kell 8.30–17.00.
Kui teie tellimus on kogumiseks valmis, teavitame teid sellest SMS-i ja e-posti teel.

Kogus laos

Saadaval>10 tk
Keskladu
Ei ole saadavalEi ole saadaval
Tallinna kontor
home delivery

Kulleriga koju (1-4 tööpäeva, kui toode on laos olemas)

Kulleriga koju (1-4 tööpäeva, kui toode on laos olemas)

Üle 25,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

25,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

4,50 €

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele (1-4 tööpäeva, kui toode on laos olemas)

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele (1-4 tööpäeva, kui toode on laos olemas)

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.

3,50 €

Kauba kirjeldus

Kaal0.025 kg.
BrändSCI
Kaabel 4mm ban. Pistik - ICC16A Clip-kontakt , must

Tehnilised andmed

Laokood85507
Kaal0.025 kg.
BrändSCI
VärvJuodas
Praegune, A10
NomNrR8-36B

Tarnija toote kirjeldus

Test lead; 60VDC; 10A; clip-on hook probe x2,banana plug 4mm x2

Tarnija toote parameetrid

Body materialABS
Cable length0.95m
Colourblack
Current rating10A
ManufacturerSCI
Rated voltage60V DC
Test lead configurationbanana plug 4mm x2
Type of test accessoriestest lead
Wire insulation materialPVC
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].