381 000 products sold on & & eBay. Find out more
Estonians

Limit switch; roller lever; NC + NO; 10A; M20; IP65; -25÷70°C; 22mm CARLO GAVAZZI

Toote kood: PS21K-MS11RT-T00
no gallery
no gallery
Rohkem sarnaseid tooteid

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (tk)
1-4
48.94
5-9
45.67
10+
42.41
B2B

Min. kogus: 1

Mitmekordsus: 1

Kokku:

48.94
2024-05-03 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kättetoimetamise tähtajad

2024-05-03 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.

Ei ole saadavalEi ole saadaval

Tarnija ladu

home delivery

Kulleriga koju (1-4 tööpäeva, kui toode on laos olemas)

Kulleriga koju (1-4 tööpäeva, kui toode on laos olemas)

Üle 25,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

25,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

4,50 €

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele (1-4 tööpäeva, kui toode on laos olemas)

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele (1-4 tööpäeva, kui toode on laos olemas)

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.

3,50 €

Kauba kirjeldus

Limit switch; roller lever; NC + NO; 10A; M20; IP65; -25÷70°C; 22mm CARLO GAVAZZI

Kasulik informatsioon


Tehnilised andmed

Laokood
U-2941080
NomNr
PS21K-MS11RT-T00

Tarnija toote kirjeldus

Limit switch; roller lever; NC + NO; 10A; M20; IP65; -25÷70°C; 22mm

Kasulik informatsioon

Tarnija toote parameetrid

NomNr
PS21K-MS11RT-T00
Brand
CARLO GAVAZZI
Supplier's product code
PS21K-MS11RT-T00
Product ID
U-2941080
Body material
plastic
Connection
M20
Contact current max.
10A
IP rating
IP65
Kind of actuator
roller lever
Manufacturer
CARLO GAVAZZI
Manufacturer series
PS21K
Mounting holes pitch
22mm
Number of mounting holes
2
Operating temperature
-25...70°C
Output configuration
NC + NO
Switches features
snap action contacts
Type of sensor
limit switch
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].