Kättetoimetamise tähtajad
Kontorist kättesaamine Tasuta
Tellimusi töödeldakse ja täidetakse tööpäevadel kell 8.30–17.00.
Kui teie tellimus on kogumiseks valmis, teavitame teid sellest SMS-i ja e-posti teel.
Kui teie tellimus on kogumiseks valmis, teavitame teid sellest SMS-i ja e-posti teel.
Kogus laos
>10 tk | Keskladu |
Ei ole saadaval | Tallinna kontor |
Kulleriga koju (1-4 tööpäeva, kui toode on laos olemas)
Üle 25,00 € (Tellimused kuni 1000 kgs) | Tasuta |
25,00 €-le (Tellimused kuni 1000 kgs) | 4,50 € |
Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele (1-4 tööpäeva, kui toode on laos olemas)
Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.
3,50 €
Kauba kirjeldus
Kaal
0.00105 kg.
Bränd
Tootja: HIGHLY
Seeria: KS01
Tootja number: KS01-BLV-2
Rakendus: klaviatuur
Kuju: ümmargune
Positsioonide arv: 2
Stabiilne positsioonide arv: 1-positsioon
Kontaktide konfiguratsioon: SPST-NO
DC kontaktide reiting @R (takistuskoormusel): 0,01A / 35VDC
Ühendus: PCB jaoks, sirge
Elektriline eluiga: 100000 tsüklit
Lülitusmeetod: OFF- (ON)
Tööjõud: 1.3N
Paigaldus: THT
Kontakttakistus: max. 30mΩ
Isolatsiooni takistus: min.100MΩ
Korpuse värv: värvitu
Taustvalguse värv: kollane
Valgustus: LED
Töötemperatuur: -20 °C...+ 60 °C
Suurus: Ø12mm
Kontaktide samm: 5 x 5mm
Tehnilised andmed
Tarnija toote kirjeldus
Switch: keypad; Pos: 2; SPST-NO; 0.01A/35VDC; colourless; LED; THT
Tarnija toote parameetrid
Actuator colour
colourless
Backlight colour
yellow
Body dimensions
Ø12mm
Button shape
round
Contacts configuration
SPST-NO
DC contacts rating @R
0.01A / 35V DC
Electrical life
100000 cycles
Illumination
LED
Leads
for PCB
Manufacturer
HIGHLY ELECTRIC
Manufacturer series
KS01
Max. contact resistance
:30mΩ
Min. insulation resistance
0.1GΩ
Mounting
THT
Number of positions
2
Operating Force
1.3N
Operating temperature
-20...60°C
Stable positions number
1
Switching method
OFF-(ON)
Terminal pitch
5x5mm
Type of switch
keypad
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].