381 000 toodet, mida müüakse & ja eBay's. Uuri rohkem
Estonians

CABLE, COAX, RG5800, BLACK, 100M

Toote kood: MRG5800.10100
no gallery
no gallery
Bränd
Rohkem sarnaseid tooteid

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (tk)
1-4
243.44
5-9
213.01
10+
181.10
B2B

Min. kogus: 1

Mõõtühik: tk

Kokku:

243.44
2024-05-10 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kättetoimetamise tähtajad

2024-05-10 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.

Saadaval2 tk

Tarnija ladu

home delivery

Kulleriga koju

Kulleriga koju

Üle 25,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

25,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

4,50 €

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.

3,50 €

Kauba kirjeldus

Bränd
CABLE, COAX, RG5800, BLACK, 100M

Kasulik informatsioon


Tehnilised andmed

Laokood
U-626047
Bränd
NomNr
MRG5800.10100

Tarnija toote kirjeldus

CABLE, COAX, RG5800, BLACK, 100M; Coaxial Cable Type:RG58; Wire Gauge:21AWG; Conductor Area CSA:-; Impedance:50ohm; Reel Length (Imperial):328ft; Reel Length (Metric):100m; Jacket Colour:Black; Jacket Material:PVC; Conductor Material:Tinned Copper; No. of Max Strands x Strand Size:19 x 0.18mm; External Diameter:4.95mm; Product Range:MRG5800 Series; SVHC:No SVHC (15-Jan-2018); Attenuation @ 100MHz:15.1dB; Attenuation @ 1GHz:49.6dB; Attenuation @ 400MHz:30.7dB; Attenuation @ 50MHz:10.6dB; Attenuation @ 5MHz:3.3dB; Capacitance:100pF/m; Operating Temperature Max:70┬░C; Operating Temperature Min:-15┬░C; Outer Diameter:4.95mm; Resistance per Metre:52ohm/km; Velocity of Propagation (%):66%

Kasulik informatsioon

Tarnija toote parameetrid

NomNr
MRG5800.10100
Brand
BELDEN
Supplier's product code
1423314
Product ID
U-626047
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].