Estonians

CABLE GLAND, SPIRAL TAIL, PG9

Toote kood: 53015810
no gallery
no gallery
Bränd
Rohkem sarnaseid tooteid

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (tk)
1-9
2.56
10-99
2.13
100-499
2.03
500-999
1.99
1000-2499
1.93
2500+
2.38
B2B

Min. kogus: 1

Mõõtühik: tk

Kokku:

2.56
2024-05-16 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kättetoimetamise tähtajad

2024-05-16 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.

Saadaval12946 tk

Tarnija ladu

home delivery

Kulleriga koju

Kulleriga koju

Üle 25,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

25,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

4,50 €

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.

3,50 €

Kauba kirjeldus

Bränd
CABLE GLAND, SPIRAL TAIL, PG9

Kasulik informatsioon


Tehnilised andmed

Laokood
U-607543
Bränd
NomNr
53015810

Tarnija toote kirjeldus

CABLE GLAND, SPIRAL TAIL, PG9; Thread Size - Imperial:-; Thread Size - Metric:PG9; Cable Diameter Min:3.5mm; Cable Diameter Max:8mm; Cable Gland Material:Nylon (Polyamide); Gland Colour:Black; IP / NEMA Rating:IP68; Product Range:Skintop BS Series; SVHC:No SVHC (15-Jan-2019); Accessory Type:Cable Gland; Body Material:Nylon (Polyamide); Cable Diameter:8mm; Cable Diameter Max - Imperial:0.315"; Cable Diameter Max - Metric:8mm; Cable Diameter Min - Imperial:0.138"; Cable Diameter Min - Metric:3.5mm; Colour:Black; For Use With:Lapp Locknut 53019210; Flexible Cables on Hand-Held Equipment; Material:Polyamide; Mounting Hole Dia:15.2mm; Operating Temperature Max:80┬░C; Operating Temperature Min:-20┬░C; Thread Size:PG9

Kasulik informatsioon

Tarnija toote parameetrid

Product code
53015810
Brand
LAPP
Supplier's product code
1204186
Product ID
U-607543
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].