💼 Kas soovite saada meie ärikliendiks? Saatke palun oma soov e-maili aadressile [email protected]
💼 Kas soovite saada meie ärikliendiks? [email protected]
LEMONA

Flap grinding wheels; Ø: 125mm; Øhole: 22.23mm; Granularity: 80 BAHCO

Tootekood: SA.3927-125IM-P80
Foto on illustratiivne. Toote täpseid tehnilisi parameetreid vaadake kirjeldusest.
Bränd
Rohkem sarnaseid tooteid

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (tk)
1-3
5.555.55
4-19
5.30
20+
5.05
B2B

Min. kogus: 1

Mitmekordsus: 1

Kokku:

5.55
2025-08-28 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kättetoimetamise tähtajad

2025-08-28 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.

Saadaval6 tk

Tarnija ladu

home delivery

Kulleriga koju

Kulleriga koju

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.Tellimused üle 50,00 € toimetatakse kohale tasuta.

Üle 50,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

50,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

5,00 €

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.Tellimused üle 50,00 € toimetatakse kohale tasuta.

3,50

Kauba kirjeldus

Flap grinding wheels; Ø: 125mm; Øhole: 22.23mm; Granularity: 80 BAHCO

Kasulik informatsioon


Tehnilised andmed

Laokood
U-1929662
Bränd
NomNr
SA.3927-125IM-P80

Tarnija toote kirjeldus

Flap grinding wheels; Ø: 125mm; Øhole: 22.23mm; Granularity: 80

Kasulik informatsioon

Tarnija toote parameetrid

Product code
SA.3927-125IM-P80
Supplier's product code
SA.3927-125IM-P80
Product ID
U-1929662
Conform to the norm
EN 13743
Granularity
80
Hole diameter
22.23mm
Manufacture class
4*
Manufacturer
BAHCO
Saw diameter
125mm
Type of power tool accessories
flap grinding wheels
Tools application
metal
Brand
BAHCO
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].