381 000 toodet, mida müüakse & ja eBay's. Uuri rohkem
Estonians

Encoding switch; HEX/BCD; Pos: 16; THT; Rcont max: 100mΩ; 5Ncm; ERD ECE

Toote kood: ERD116RSZ
no gallery
no gallery
Bränd
Rohkem sarnaseid tooteid

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (tk)
1-4
3.17
5-19
2.86
20-99
2.71
100-499
2.42
500+
2.11
B2B

Min. kogus: 1

Mitmekordsus: 1

Kokku:

3.17
2024-05-24 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kättetoimetamise tähtajad

2024-05-24 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.

Saadaval752 tk

Tarnija ladu

home delivery

Kulleriga koju

Kulleriga koju

Üle 25,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

25,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

4,50 €

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.

3,50 €

Kauba kirjeldus

Bränd
Encoding switch; HEX/BCD; Pos: 16; THT; Rcont max: 100mΩ; 5Ncm; ERD ECE

Kasulik informatsioon


Tehnilised andmed

Laokood
U-181295
Bränd
NomNr
ERD116RSZ

Tarnija toote kirjeldus

Encoding switch; HEX/BCD; Pos: 16; THT; Rcont max: 100mΩ; 5Ncm; ERD

Kasulik informatsioon

Tarnija toote parameetrid

NomNr
ERD116RSZ
Brand
ECE
Supplier's product code
ERD116RSZ
Product ID
U-181295
Body dimensions
10x10x5.4mm
Contact material
copper alloy
Contact plating
gold-plated
DC contacts rating @R
0.1A / 50V DC
Flammability rating
UL94V-0
Kind of encoding switch
HEX/BCD
Leads
for PCB
Manufacturer
ECE
Manufacturer series
ERD
Max. contact resistance
:100mΩ
Min. insulation resistance
1GΩ
Mounting
THT
Number of positions
16
Operating temperature
-25...70°C
Soldering temperature
260°C / 5 s
Stable positions number
16
Switches features
without knob
Switching torque
5Ncm
Terminal pitch
2.54mm
Type of switch
encoding switch
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].