💼 Kas soovite saada meie ärikliendiks? Saatke palun oma soov e-maili aadressile [email protected]
💼 Kas soovite saada meie ärikliendiks? [email protected]
LEMONA

Fuse: fuse; 2A; 250VAC; time-lag; TR5; MXT SCHURTER

Tootekood: 0034.6918
Foto on illustratiivne. Toote täpseid tehnilisi parameetreid vaadake kirjeldusest.
Bränd
Rohkem sarnaseid tooteid

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (tk)
1-4
1.051.05
5-9
0.80
10-39
0.75
40-49
0.65
50+
0.65
B2B

Min. kogus: 1

Mitmekordsus: 1

Kokku:

1.05
2025-08-14 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kättetoimetamise tähtajad

2025-08-14 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.

Saadaval949 tk

Tarnija ladu

home delivery

Kulleriga koju

Kulleriga koju

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.Tellimused üle 50,00 € toimetatakse kohale tasuta.

Üle 50,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

50,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

5,00 €

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.Tellimused üle 50,00 € toimetatakse kohale tasuta.

3,50

Kauba kirjeldus

Fuse: fuse; 2A; 250VAC; time-lag; TR5; MXT SCHURTER

Kasulik informatsioon


Tehnilised andmed

Laokood
U-55332
Bränd
NomNr
0034.6918

Tarnija toote kirjeldus

Fuse: fuse; 2A; 250VAC; time-lag; TR5; MXT

Kasulik informatsioon

Tarnija toote parameetrid

Product code
0034.6918
Breaking capacity
100A
Breaking characteristics
1.5I<sub>n</sub>: min 1h
Current rating
2A
Fuse characteristics
time-lag
Fuse size
TR5
Kind of fuse
miniature
Manufacturer
SCHURTER
Manufacturer series
MXT
Max voltage drop
0.1V
Rated voltage
250V AC
Type of fuse
fuse
Brand
SCHURTER
Supplier's product code
0034.6918
Product ID
U-55332
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].