💼 Kas soovite saada meie ärikliendiks? Saatke palun oma soov e-maili aadressile [email protected]
💼 Kas soovite saada meie ärikliendiks? [email protected]
LEMONA

Fuse: PTC polymer; 1.6A; Ø10.2mm; THT; 5.1mm BOURNS

Tootekood: MF-R160
Foto on illustratiivne. Toote täpseid tehnilisi parameetreid vaadake kirjeldusest.
Bränd
Rohkem sarnaseid tooteid

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (tk)
1-99
0.450.45
100-199
0.40
200-249
0.35
250+
0.35
B2B

Min. kogus: 1

Mitmekordsus: 1

Kokku:

0.45
2025-11-07 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kättetoimetamise tähtajad

2025-11-07 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.

Saadaval3082 tk

Tarnija ladu

home delivery

Kulleriga koju

Kulleriga koju

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.Tellimused üle 50,00 € toimetatakse kohale tasuta.

Üle 50,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

50,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

5,00 €

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.Tellimused üle 50,00 € toimetatakse kohale tasuta.

3,50

Kauba kirjeldus

Fuse: PTC polymer; 1.6A; Ø10.2mm; THT; 5.1mm BOURNS

Kasulik informatsioon


Tehnilised andmed

Laokood
U-256503
Bränd
NomNr
MF-R160

Tarnija toote kirjeldus

Fuse: PTC polymer; 1.6A; Ø10.2mm; THT; 5.1mm

Kasulik informatsioon

Tarnija toote parameetrid

Product code
MF-R160
Supplier's product code
MF-R160
Product ID
U-256503
Current rating
1.6A
Fuse size
Ø10.2mm
Manufacturer
BOURNS
Max resistance
105mΩ
Max surge current
40A
Max. voltage
30V DC
Min. resistance
55mΩ
Mounting
THT
Operating temperature
-40...85°C
Power
0.9W
Switched current
3.2A
Terminal pitch
5.1mm
Type of fuse
PTC polymer
Brand
BOURNS
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].