💼 Kas soovite saada meie ärikliendiks? Saatke palun oma soov e-maili aadressile [email protected]
💼 Kas soovite saada meie ärikliendiks? [email protected]
LEMONA

Fuse: PTC polymer; 2.6A; Imax: 100A; SMD; 0ZCG; 1812 BEL FUSE

Tootekood: 0ZCG0260BF2B
Foto on illustratiivne. Toote täpseid tehnilisi parameetreid vaadake kirjeldusest.
Bränd
Rohkem sarnaseid tooteid

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (tk)
1-9
0.400.40
10+
0.30
B2B

Min. kogus: 1

Mitmekordsus: 1

Kokku:

0.40
2025-07-10 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kättetoimetamise tähtajad

2025-07-10 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.

Saadaval2196 tk

Tarnija ladu

home delivery

Kulleriga koju

Kulleriga koju

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.Tellimused üle 50,00 € toimetatakse kohale tasuta.

Üle 50,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

50,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

5,00 €

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.Tellimused üle 50,00 € toimetatakse kohale tasuta.

3,50

Kauba kirjeldus

Fuse: PTC polymer; 2.6A; Imax: 100A; SMD; 0ZCG; 1812 BEL FUSE

Kasulik informatsioon


Tehnilised andmed

Laokood
U-64404
Bränd
NomNr
0ZCG0260BF2B

Tarnija toote kirjeldus

Fuse: PTC polymer; 2.6A; Imax: 100A; SMD; 0ZCG; 1812

Kasulik informatsioon

Tarnija toote parameetrid

Product code
0ZCG0260BF2B
Case
1812
Current rating
2.6A
Manufacturer
BEL FUSE
Manufacturer series
0ZCG
Max resistance
50mΩ
Max. voltage
16V
Maximum current
100A
Min. resistance
15mΩ
Mounting
SMD
Operating temperature
-40...85°C
Power
1.3W
Switched current
5A
Type of fuse
PTC polymer
Brand
BEL FUSE
Supplier's product code
0ZCG0260BF2B
Product ID
U-64404
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].