💼 Kas soovite saada meie ärikliendiks? Saatke palun oma soov e-maili aadressile [email protected]
💼 Kas soovite saada meie ärikliendiks? [email protected]
LEMONA

Glycerin manometer; 0÷25bar; 63mm; G 1/4",rear connection PNEUMAT

Tootekood: M63A.GL025G14
Foto on illustratiivne. Toote täpseid tehnilisi parameetreid vaadake kirjeldusest.
Bränd
Rohkem sarnaseid tooteid

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (tk)
1-4
34.2534.25
5+
32.00
B2B

Min. kogus: 1

Mitmekordsus: 1

Kokku:

34.25
2025-06-17 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kättetoimetamise tähtajad

2025-06-17 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.

Saadaval4 tk

Tarnija ladu

home delivery

Kulleriga koju

Kulleriga koju

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.Tellimused üle 25,00 € toimetatakse kohale tasuta.

Üle 25,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

25,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

5,00 €

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.Tellimused üle 25,00 € toimetatakse kohale tasuta.

3,50

Kauba kirjeldus

Glycerin manometer; 0÷25bar; 63mm; G 1/4",rear connection PNEUMAT

Tehnilised andmed

Laokood
U-3824493
Bränd
NomNr
M63A.GL025G14

Tarnija toote kirjeldus

Glycerin manometer; 0÷25bar; 63mm; G 1/4",rear connection

Tarnija toote parameetrid

Product code
M63A.GL025G14
Brand
PNEUMAT
Supplier's product code
M63A.GL025G14
Product ID
U-3824493
Accuracy class
1.6
Application
non-aggressive liquids
Diameter
63mm
Enclosure material
stainless steel
Manufacturer
PNEUMAT
Max medium temperature
60°C
Operating pressure
0...25bar
Operating temperature
-20...60°C
Pneumatic connection
rear connection
Type of pneumatic module
glycerin manometer
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].