📦 Tähelepanu! Võimalikud viivitused tellimuste täitmisel. Rohkem infot
📦 Tähelepanu! Võimalikud viivitused tellimuste täitmisel. Rohkem infot
Estonians

Heat shrink sleeve; glueless; 2: 1; 28.6mm; black; polyolefine CYG/KTG

Toote kood: CB-HFT28.0-BK
no gallery
no gallery
Bränd
Rohkem sarnaseid tooteid

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (m)
1-249
3.19
250-499
2.95
500+
2.35
B2B

Min. kogus: 50

Mitmekordsus: 50

Kokku:

159.50
2024-05-09 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kättetoimetamise tähtajad

2024-05-09 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.

Saadaval1250 m

Tarnija ladu

home delivery

Kulleriga koju (1-5 tööpäeva, kui toode on laos olemas)

Kulleriga koju (1-5 tööpäeva, kui toode on laos olemas)

Üle 25,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

25,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

4,50 €

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele (1-5 tööpäeva, kui toode on laos olemas)

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele (1-5 tööpäeva, kui toode on laos olemas)

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.

3,50 €

Kauba kirjeldus

Bränd
Heat shrink sleeve; glueless; 2: 1; 28.6mm; black; polyolefine CYG/KTG

Kasulik informatsioon


Tehnilised andmed

Laokood
U-142558
Bränd
NomNr
CB-HFT28.0-BK

Tarnija toote kirjeldus

Heat shrink sleeve; glueless; 2: 1; 28.6mm; black; polyolefine

Kasulik informatsioon

Tarnija toote parameetrid

Product code
CB-HFT28.0-BK
Colour
black
Diameter after shrinking
14mm
Kind of package
reel
Manufacturer
CYG/KTG
Material
polyolefine
Min. diameter before shrinking
28.6mm
Operating temperature
-55...125°C
Package contents
50m
Shrinking ratio
2:1
Type of cable accessories
heat shrink sleeve
Version
glueless
Brand
CYG/KTG
Supplier's product code
CB-HFT28.0-BK
Product ID
U-142558
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].