💼 Kas soovite saada meie ärikliendiks? Saatke palun oma soov e-maili aadressile [email protected]
💼 Kas soovite saada meie ärikliendiks? [email protected]
LEMONA

Heatsink: extruded; flat; DIL; black; L: 6.3mm; W: 18.9mm; H: 4.8mm ALUTRONIC

Tootekood: PR8/6.3/SE
Foto on illustratiivne. Toote täpseid tehnilisi parameetreid vaadake kirjeldusest.
Bränd
Rohkem sarnaseid tooteid

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (tk)
1+
13.9013.90
B2B

Min. kogus: 1

Mitmekordsus: 1

Kokku:

13.90
2025-08-27 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kättetoimetamise tähtajad

2025-08-27 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.

Saadaval100 tk

Tarnija ladu

home delivery

Kulleriga koju

Kulleriga koju

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.Tellimused üle 50,00 € toimetatakse kohale tasuta.

Üle 50,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

50,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

5,00 €

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.Tellimused üle 50,00 € toimetatakse kohale tasuta.

3,50

Kauba kirjeldus

Heatsink: extruded; flat; DIL; black; L: 6.3mm; W: 18.9mm; H: 4.8mm ALUTRONIC

Tehnilised andmed

Laokood
U-3924816
Bränd
NomNr
PR8/6.3/SE

Tarnija toote kirjeldus

Heatsink: extruded; flat; DIL; black; L: 6.3mm; W: 18.9mm; H: 4.8mm

Tarnija toote parameetrid

Product code
PR8/6.3/SE
Brand
ALUTRONIC
Supplier's product code
PR8/6.3/SE
Product ID
U-3924816
Application
DIL
Base thickness
1mm
Colour
black
Heatsink shape
flat
Height
4.8mm
Length
6.3mm
Manufacturer
ALUTRONIC
Material
aluminium
Material finishing
anodized
Mounting
heat transfer glue
Thermal resistance
50K/W
Type of heatsink
extruded
Width
18.9mm
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].