💼 Kas soovite saada meie ärikliendiks? Saatke palun oma soov e-maili aadressile [email protected]
💼 Kas soovite saada meie ärikliendiks? [email protected]
LEMONA

Heatsink: extruded; U; SOT32,SOT93,TO126,TO218,TO220,TO247,TOP3 SEIFERT ELECTRONIC

Tootekood: KL-225/50.8/SW
Foto on illustratiivne. Toote täpseid tehnilisi parameetreid vaadake kirjeldusest.
Rohkem sarnaseid tooteid

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (tk)
1-9
3.093.09
10-49
2.92
50-99
2.78
100+
2.48
B2B

Min. kogus: 1

Mitmekordsus: 1

Kokku:

3.09
2025-05-07 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kättetoimetamise tähtajad

2025-05-07 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.

Saadaval35 tk

Tarnija ladu

home delivery

Kulleriga koju

Kulleriga koju

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.Tellimused üle 25,00 € toimetatakse kohale tasuta.

Üle 25,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

25,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

5,00 €

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.Tellimused üle 25,00 € toimetatakse kohale tasuta.

3,50 €

Kauba kirjeldus

Heatsink: extruded; U; SOT32,SOT93,TO126,TO218,TO220,TO247,TOP3 SEIFERT ELECTRONIC

Tehnilised andmed

Laokood
U-2381720
NomNr
KL-225/50.8/SW

Tarnija toote kirjeldus

Heatsink: extruded; U; SOT32,SOT93,TO126,TO218,TO220,TO247,TOP3

Tarnija toote parameetrid

Product code
KL-225/50.8/SW
Supplier's product code
KL-225/50.8/SW
Product ID
U-2381720
Application
TO220
Colour
black
Heatsink shape
U
Height
12.5mm
Length
50.8mm
Manufacturer
SEIFERT ELECTRONIC
Material
aluminium
Material finishing
anodized
Thermal resistance @200 LFM
5.5°C/W
Type of heatsink
extruded
Width
42.7mm
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].