💼 Kas soovite saada meie ärikliendiks? Saatke palun oma soov e-maili aadressile [email protected]
💼 Kas soovite saada meie ärikliendiks? [email protected]
LEMONA

IC: temperature converter; -40÷150°C; 2.7÷5.5V; TSOT23-6; SMD TEXAS INSTRUMENTS

Tootekood: LM73CIMKX-0/NOPB
no gallery
no gallery
Rohkem sarnaseid tooteid

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (tk)
1-4
2.102.10
5-9
1.85
10-24
1.75
25-49
1.65
50+
1.60
B2B

Min. kogus: 1

Mitmekordsus: 1

Kokku:

2.10
2025-08-29 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kättetoimetamise tähtajad

2025-08-29 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.

Saadaval772 tk

Tarnija ladu

home delivery

Kulleriga koju

Kulleriga koju

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.Tellimused üle 50,00 € toimetatakse kohale tasuta.

Üle 50,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

50,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

5,00 €

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.Tellimused üle 50,00 € toimetatakse kohale tasuta.

3,50

Kauba kirjeldus

IC: temperature converter; -40÷150°C; 2.7÷5.5V; TSOT23-6; SMD TEXAS INSTRUMENTS

Tehnilised andmed

Laokood
U-3050427
NomNr
LM73CIMKX-0/NOPB

Tarnija toote kirjeldus

IC: temperature converter; -40÷150°C; 2.7÷5.5V; TSOT23-6; SMD

Tarnija toote parameetrid

Product code
LM73CIMKX-0/NOPB
Case
TSOT23-6
Converter resolution
14bit
Interface
I2C
Kind of package
tape
Manufacturer
TEXAS INSTRUMENTS
Mounting
SMD
Supply voltage
2.7...5.5V
Temperature measurement accuracy
±2°C
Temperature measuring range
-40...150°C
Type of integrated circuit
temperature converter
Brand
TEXAS INSTRUMENTS
Supplier's product code
LM73CIMKX-0/NOPB
Product ID
U-3050427
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].