📦 Tähelepanu! Võimalikud viivitused tellimuste täitmisel. Rohkem infot
📦 Tähelepanu! Võimalikud viivitused tellimuste täitmisel. Rohkem infot
Estonians

PCB distance; polyamide; L: 9.5mm; self-adhesive,snap fastener FIX&FASTEN

Toote kood: FIX-LCBSB-9.5
no gallery
no gallery
Rohkem sarnaseid tooteid

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (tk)
1-99
0.60
100-499
0.44
500-999
0.41
1000+
0.36
B2B

Min. kogus: 10

Mitmekordsus: 10

Kokku:

6.00
2024-05-02 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kättetoimetamise tähtajad

2024-05-02 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.

Saadaval7510 tk

Tarnija ladu

home delivery

Kulleriga koju (1-4 tööpäeva, kui toode on laos olemas)

Kulleriga koju (1-4 tööpäeva, kui toode on laos olemas)

Üle 25,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

25,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

4,50 €

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele (1-4 tööpäeva, kui toode on laos olemas)

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele (1-4 tööpäeva, kui toode on laos olemas)

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.

3,50 €

Kauba kirjeldus

PCB distance; polyamide; L: 9.5mm; self-adhesive,snap fastener FIX&FASTEN

Kasulik informatsioon


Tehnilised andmed

Laokood
U-188355
NomNr
FIX-LCBSB-9.5

Tarnija toote kirjeldus

PCB distance; polyamide; L: 9.5mm; self-adhesive,snap fastener

Kasulik informatsioon

Tarnija toote parameetrid

NomNr
FIX-LCBSB-9.5
Brand
FIX&FASTEN
Supplier's product code
FIX-LCBSB-9.5
Product ID
U-188355
Base dimensions
17.8x17.8mm
Colour
natural
Flammability rating
UL94V-2
Manufacturer
FIX&FASTEN
Material
polyamide
Mounting
snap fastener
Mounting plate thickness
1.6mm
Operating temperature
-40...85°C
Plate mounting hole diameter
4mm
Spacer length
9.5mm
Type of spacer
PCB distance
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].