📦 Tähelepanu! Võimalikud viivitused tellimuste täitmisel. Rohkem infot
📦 Tähelepanu! Võimalikud viivitused tellimuste täitmisel. Rohkem infot
Estonians

RECEPTACLE, 68WAY, THRU HOLE

Toote kood: 5796055-1
no gallery
no gallery
Bränd
Rohkem sarnaseid tooteid

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (tk)
1-9
28.61
10-24
24.13
25-99
21.44
100-249
21.07
250-499
20.69
500+
22.92
B2B

Min. kogus: 1

Mõõtühik: tk

Kokku:

28.61
2024-05-03 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kättetoimetamise tähtajad

2024-05-03 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.

Saadaval470 tk

Tarnija ladu

home delivery

Kulleriga koju (1-4 tööpäeva, kui toode on laos olemas)

Kulleriga koju (1-4 tööpäeva, kui toode on laos olemas)

Üle 25,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

25,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

4,50 €

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele (1-4 tööpäeva, kui toode on laos olemas)

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele (1-4 tööpäeva, kui toode on laos olemas)

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.

3,50 €

Kauba kirjeldus

Bränd
RECEPTACLE, 68WAY, THRU HOLE

Kasulik informatsioon


Tehnilised andmed

Laokood
U-654212
Bränd
NomNr
5796055-1

Tarnija toote kirjeldus

RECEPTACLE, 68WAY, THRU HOLE; No. of Contacts:68Contacts; Gender:Receptacle; Connector Type:Wire to Board; Contact Termination Type:Through Hole; Product Range:CHAMP Series; Connector Mounting:Cable Mount; Contact Plating:Gold Plated Contacts; Contact Material:Phosphor Bronze; SVHC:No SVHC (27-Jun-2018); Contact Termination:Through Hole Right Angle; Pitch Spacing:0.8mm; Termination Method:Through Hole

Kasulik informatsioon

Tarnija toote parameetrid

Product code
5796055-1
Brand
AMP
Supplier's product code
1557006
Product ID
U-654212
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].