💼 Kas soovite saada meie ärikliendiks? Saatke palun oma soov e-maili aadressile [email protected]
💼 Kas soovite saada meie ärikliendiks? [email protected]
LEMONA

Resistor: thick film; high power; SMD; 0805; 330Ω; 0.3W; ±1% ROYALOHM

Tootekood: HP05-330R1%
Foto on illustratiivne. Toote täpseid tehnilisi parameetreid vaadake kirjeldusest.
Rohkem sarnaseid tooteid

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (tk)
1+
0.050.05
B2B

Min. kogus: 100

Mitmekordsus: 100

Kokku:

5.00
2025-08-28 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kättetoimetamise tähtajad

2025-08-28 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.

Saadaval1200 tk

Tarnija ladu

home delivery

Kulleriga koju

Kulleriga koju

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.Tellimused üle 50,00 € toimetatakse kohale tasuta.

Üle 50,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

50,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

5,00 €

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.Tellimused üle 50,00 € toimetatakse kohale tasuta.

3,50

Kauba kirjeldus

Resistor: thick film; high power; SMD; 0805; 330Ω; 0.3W; ±1% ROYALOHM

Kasulik informatsioon


Tehnilised andmed

Laokood
U-209152
NomNr
HP05-330R1%

Tarnija toote kirjeldus

Resistor: thick film; high power; SMD; 0805; 330Ω; 0.3W; ±1%

Kasulik informatsioon

Tarnija toote parameetrid

Product code
HP05-330R1%
Case - inch
0805
Case - mm
2012
Kind of resistor
high power
Manufacturer
ROYALOHM
Max. operating voltage
150V
Max. overload voltage
300V
Mounting
SMD
Operating temperature
-55...155°C
Power
0.3W
Resistance
330Ω
Type of resistor
thick film
Tolerance
±1%
Brand
ROYALOHM
Supplier's product code
HP05-330R1%
Product ID
U-209152
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].