💼 Kas soovite saada meie ärikliendiks? Saatke palun oma soov e-maili aadressile [email protected]
💼 Kas soovite saada meie ärikliendiks? [email protected]
LEMONA

Sensor: thermostat; NC; Topen: 160°C; Tclos: 130°C; 10A; 250VAC PROFFUSE

Tootekood: BT-H160V
Foto on illustratiivne. Toote täpseid tehnilisi parameetreid vaadake kirjeldusest.
Bränd
Rohkem sarnaseid tooteid

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (tk)
1-4
1.401.40
5-19
1.30
20-99
1.20
100-499
1.10
500+
1.00
B2B

Min. kogus: 1

Mitmekordsus: 1

Kokku:

1.40
2025-07-17 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kättetoimetamise tähtajad

2025-07-17 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.

Saadaval310 tk

Tarnija ladu

home delivery

Kulleriga koju

Kulleriga koju

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.Tellimused üle 50,00 € toimetatakse kohale tasuta.

Üle 50,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

50,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

5,00 €

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.Tellimused üle 50,00 € toimetatakse kohale tasuta.

3,50

Kauba kirjeldus

Sensor: thermostat; NC; Topen: 160°C; Tclos: 130°C; 10A; 250VAC PROFFUSE

Tehnilised andmed

Laokood
U-133976
Bränd
NomNr
BT-H160V

Tarnija toote kirjeldus

Sensor: thermostat; NC; Topen: 160°C; Tclos: 130°C; 10A; 250VAC

Tarnija toote parameetrid

Product code
BT-H160V
Closing temperature
130°C
Connection
connectors 6,3mm
Manufacturer
PROFFUSE
Max. operating current
10A
Max. operating voltage
250V AC
Opening temperature
160°C
Output configuration
NC
Sensors features
vertical spade terminals
Type of sensor
thermostat
Brand
PROFFUSE
Supplier's product code
BT-H160V
Product ID
U-133976
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].