📦 Tähelepanu! Võimalikud viivitused tellimuste täitmisel. Rohkem infot
📦 Tähelepanu! Võimalikud viivitused tellimuste täitmisel. Rohkem infot
Estonians

Sensor: thermostat; SPST-NC; 130°C; 16A; 250VAC; connectors 6,3mm TOMIC

Toote kood: AR03W1S3-130
no gallery
no gallery
Bränd
Rohkem sarnaseid tooteid

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (tk)
1-29
4.92
30-99
4.49
100+
4.08
B2B

Min. kogus: 1

Mitmekordsus: 1

Kokku:

4.92
2024-05-09 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kättetoimetamise tähtajad

2024-05-09 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.

Ei ole saadavalEi ole saadaval

Tarnija ladu

home delivery

Kulleriga koju (1-5 tööpäeva, kui toode on laos olemas)

Kulleriga koju (1-5 tööpäeva, kui toode on laos olemas)

Üle 25,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

25,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

4,50 €

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele (1-5 tööpäeva, kui toode on laos olemas)

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele (1-5 tööpäeva, kui toode on laos olemas)

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.

3,50 €

Kauba kirjeldus

Bränd
Sensor: thermostat; SPST-NC; 130°C; 16A; 250VAC; connectors 6,3mm TOMIC

Kasulik informatsioon


Tehnilised andmed

Laokood
U-114971
Bränd
NomNr
AR03W1S3-130

Tarnija toote kirjeldus

Sensor: thermostat; SPST-NC; 130°C; 16A; 250VAC; connectors 6,3mm

Kasulik informatsioon

Tarnija toote parameetrid

NomNr
AR03W1S3-130
Connection
connectors 6,3mm
Electrical parameters of output
250V AC/16A
Manufacturer
TOMIC
Max. operating current
16A
Max. operating voltage
250V AC
Opening temperature
130°C
Output configuration
SPST-NC
Sensors features
automatic reset
Type of sensor
thermostat
Tolerance
±5°C
Brand
TOMIC
Supplier's product code
AR03W1S3-130
Product ID
U-114971
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].