💼 Kas soovite saada meie ärikliendiks? Saatke palun oma soov e-maili aadressile [email protected]
💼 Kas soovite saada meie ärikliendiks? [email protected]
LEMONA

Tool: for crimping; non-insulated terminals; 0.324÷3.31mm2 NEWBRAND

Tootekood: NB-8161-02
Foto on illustratiivne. Toote täpseid tehnilisi parameetreid vaadake kirjeldusest.
Bränd
Rohkem sarnaseid tooteid

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (tk)
1-2
50.4050.40
3-4
45.20
5+
38.75
B2B

Min. kogus: 1

Mitmekordsus: 1

Kokku:

50.40
2025-09-18 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kättetoimetamise tähtajad

2025-09-18 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.

Saadaval34 tk

Tarnija ladu

home delivery

Kulleriga koju

Kulleriga koju

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.Tellimused üle 50,00 € toimetatakse kohale tasuta.

Üle 50,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

50,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

5,00 €

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.Tellimused üle 50,00 € toimetatakse kohale tasuta.

3,50

Kauba kirjeldus

Tool: for crimping; non-insulated terminals; 0.324÷3.31mm2 NEWBRAND

Kasulik informatsioon


Tehnilised andmed

Laokood
U-272220
Bränd
NomNr
NB-8161-02

Tarnija toote kirjeldus

Tool: for crimping; non-insulated terminals; 0.324÷3.31mm2

Kasulik informatsioon

Tarnija toote parameetrid

Product code
NB-8161-02
Supplier's product code
NB-8161-02
Product ID
U-272220
Crimp tool application
non-insulated terminals
Crimp tool features
ergonomic pads on handles
Length
215mm
Manufacturer
NEWBRAND
Type of tool
for crimping
Wire cross-section
0.324...3.31mm<sup>2</sup>
Wire size
22AWG...12AWG
Brand
NEWBRAND
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].