💼 Kas soovite saada meie ärikliendiks? Saatke palun oma soov e-maili aadressile [email protected]
💼 Kas soovite saada meie ärikliendiks? [email protected]
LEMONA

Capacitor: polymer; 56uF; 25VDC; THT; ±20%; Ø6.3x6mm; OS-CON SEPF PANASONIC

Tootekood: 25SEPF56M
Foto on illustratiivne. Toote täpseid tehnilisi parameetreid vaadake kirjeldusest.
Rohkem sarnaseid tooteid

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (tk)
1-9
1.841.84
10-499
0.88
500+
0.87
B2B

Min. kogus: 2

Mitmekordsus: 1

Kokku:

3.68
2025-05-20 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kättetoimetamise tähtajad

2025-05-20 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.

Saadaval291 tk

Tarnija ladu

home delivery

Kulleriga koju

Kulleriga koju

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.Tellimused üle 25,00 € toimetatakse kohale tasuta.

Üle 25,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

25,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

5,00 €

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.Tellimused üle 25,00 € toimetatakse kohale tasuta.

3,50 €

Kauba kirjeldus

Capacitor: polymer; 56uF; 25VDC; THT; ±20%; Ø6.3x6mm; OS-CON SEPF PANASONIC

Kasulik informatsioon


Tehnilised andmed

Laokood
U-78576
NomNr
25SEPF56M

Tarnija toote kirjeldus

Capacitor: polymer; 56uF; 25VDC; THT; ±20%; Ø6.3x6mm; OS-CON SEPF

Kasulik informatsioon

Tarnija toote parameetrid

Product code
25SEPF56M
Brand
PANASONIC
Supplier's product code
25SEPF56M
Product ID
U-78576
Body dimensions
Ø6.3x6mm
Capacitance
56µF
Impedance
30mΩ
Manufacturer
PANASONIC
Manufacturer series
OS-CON SEPF
Mounting
THT
Operating temperature
-55...105°C
Operating voltage
25V DC
Type of capacitor
polymer
Tolerance
±20%
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].