💼 Kas soovite saada meie ärikliendiks? Saatke palun oma soov e-maili aadressile [email protected]
💼 Kas soovite saada meie ärikliendiks? [email protected]
LEMONA

Converter: step up / step down; Uout: 12V; Uin: 2.8÷22V; 2.5A; 85% POLOLU

Tootekood: POLOLU-4984
Foto on illustratiivne. Toote täpseid tehnilisi parameetreid vaadake kirjeldusest.
Bränd
Rohkem sarnaseid tooteid

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (tk)
1-4
27.6027.60
5+
24.30
B2B

Min. kogus: 1

Mitmekordsus: 1

Kokku:

27.60
2025-07-10 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kättetoimetamise tähtajad

2025-07-10 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.

Saadaval3 tk

Tarnija ladu

home delivery

Kulleriga koju

Kulleriga koju

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.Tellimused üle 50,00 € toimetatakse kohale tasuta.

Üle 50,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

50,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

5,00 €

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.Tellimused üle 50,00 € toimetatakse kohale tasuta.

3,50

Kauba kirjeldus

Converter: step up / step down; Uout: 12V; Uin: 2.8÷22V; 2.5A; 85% POLOLU

Tehnilised andmed

Laokood
U-3059856
Bränd
NomNr
POLOLU-4984

Tarnija toote kirjeldus

Converter: step up / step down; Uout: 12V; Uin: 2.8÷22V; 2.5A; 85%

Tarnija toote parameetrid

Brand
POLOLU
Supplier's product code
POLOLU-4984
Product ID
U-3059856
Additional functions
soft-start
Board dimensions
22.9x22.9mm
Efficiency
85%
Information
product is not a working device, but only component
Input voltage
2.8...22V
Manufacturer
POLOLU
Maximum output current
2.5A
Output voltage
12V
Type of converter
step up / step down
Product code
POLOLU-4984
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].