💼 Kas soovite saada meie B2B kliendiks? Kirjutage [email protected] aadressile
💼 Kas soovite saada meie B2B kliendiks? [email protected]
LEMONA

Diamond disc Deli Tools EDH-SQP100-E1, Deli Tools

Toote kood: EDH-SQP100-E1
no gallery
no gallery
Rohkem sarnaseid tooteid

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (tk)
1+
2.07
B2B

Min. kogus: 1

Mitmekordsus: 1

Kokku:

2.07
2024-06-26 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kättetoimetamise tähtajad

2024-06-26 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.

SaadavalSaadaval

Tarnija ladu

home delivery

Kulleriga koju

Kulleriga koju

Üle 25,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

25,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

4,50 €

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.

3,50 €

Kauba kirjeldus

Diamond disc Deli Tools EDH-SQP100-E1, Deli Tools

Tehnilised andmed

Laokood
U-3762822
NomNr
EDH-SQP100-E1

Tarnija toote kirjeldus

Deli Tools EDH-SQP100-E1 diamond saw blade

The 100 x 16 mm diamond blade is an ideal tool for precision cutting of various materials, such as wood, ceramics, glass and metal. Made of high-grade materials, the blade guarantees long life and cutting efficiency.

005Deli/EDH-SQP100-E1/1

Precision cutting

The Deli Tools blade is designed to work with circular saws with a maximum speed of 15300 rpm. As a result, it is possible to achieve a very smooth and precise cut, even on the hardest materials. The product is easy to use and install.

005Deli/EDH-SQP100-E1/2
Manufacturer Deli Tools
Model EDH-SQP100-E1
Size 100 x 16 mm
Maximum speed 15300 rpm

Tarnija toote parameetrid

NomNr
EDH-SQP100-E1
Brand
Deli Tools
Supplier's product code
EDH-SQP100-E1
Product ID
U-3762822
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].