💼 Kas soovite saada meie ärikliendiks? Saatke palun oma soov e-maili aadressile [email protected]
💼 Kas soovite saada meie ärikliendiks? [email protected]
LEMONA

Heatsink: moulded; SOT32; black; L: 18mm; W: 25.4mm; H: 13mm; 21K/W FISCHER ELEKTRONIK

Tootekood: FK213SA32
Foto on illustratiivne. Toote täpseid tehnilisi parameetreid vaadake kirjeldusest.
Rohkem sarnaseid tooteid

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (tk)
1+
1.051.05
B2B

Min. kogus: 1

Mitmekordsus: 1

Kokku:

1.05
2025-06-04 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kättetoimetamise tähtajad

2025-06-04 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.

Saadaval198 tk

Tarnija ladu

home delivery

Kulleriga koju

Kulleriga koju

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.Tellimused üle 25,00 € toimetatakse kohale tasuta.

Üle 25,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

25,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

5,00 €

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.Tellimused üle 25,00 € toimetatakse kohale tasuta.

3,50 €

Kauba kirjeldus

Heatsink: moulded; SOT32; black; L: 18mm; W: 25.4mm; H: 13mm; 21K/W FISCHER ELEKTRONIK

Kasulik informatsioon


Tehnilised andmed

Laokood
U-189383
NomNr
FK213SA32

Tarnija toote kirjeldus

Heatsink: moulded; SOT32; black; L: 18mm; W: 25.4mm; H: 13mm; 21K/W

Kasulik informatsioon

Tarnija toote parameetrid

Product code
FK213SA32
Application
SOT32
Colour
black
Height
13mm
Length
18mm
Manufacturer
FISCHER ELEKTRONIK
Material
aluminium
Material finishing
anodized
Mounting
screw
Thermal resistance
21K/W
Type of heatsink
moulded
Width
25.4mm
Supplier's product code
FK213SA32
Product ID
U-189383
Brand
FISCHER ELEKTRONIK
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].