Estonians

Manometer; 0÷6bar; Class: 1.6; 63mm; Temp: -20÷60°C; 213.53 WIKA

Toote kood: 213.53.063.360.GB1
no gallery
no gallery
Bränd
Rohkem sarnaseid tooteid

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (tk)
1+
38.11
B2B

Min. kogus: 1

Mitmekordsus: 1

Kokku:

38.11
2024-05-03 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kättetoimetamise tähtajad

2024-05-03 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.

Ei ole saadavalEi ole saadaval

Tarnija ladu

home delivery

Kulleriga koju (1-4 tööpäeva, kui toode on laos olemas)

Kulleriga koju (1-4 tööpäeva, kui toode on laos olemas)

Üle 25,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

25,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

4,50 €

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele (1-4 tööpäeva, kui toode on laos olemas)

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele (1-4 tööpäeva, kui toode on laos olemas)

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.

3,50 €

Kauba kirjeldus

Bränd
Manometer; 0÷6bar; Class: 1.6; 63mm; Temp: -20÷60°C; 213.53 WIKA

Tehnilised andmed

Laokood
U-75791
Bränd
NomNr
213.53.063.360.GB1

Tarnija toote kirjeldus

Manometer; 0÷6bar; Class: 1.6; 63mm; Temp: -20÷60°C; 213.53

Tarnija toote parameetrid

NomNr
213.53.063.360.GB1
Accuracy class
1.6
Connection
G 1/4"B
Diameter
63mm
Enclosure material
steel
Kind of meter
analogue
Manufacturer
WIKA
Manufacturer series
213.53
Measurement
pressure
Measuring instrument features
lower position of the sensor
Measuring instruments application
for gaseous and liquid media that are not highly viscous or crystallising and will not attack copper alloy parts
Medium temperature range
max 60°C
Operating temperature
-20...60°C
Pressure measuring range
0...6bar
Type of meter
manometer
Brand
WIKA
Supplier's product code
213.53.063.360.GB1
Product ID
U-75791
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].