💼 Kas soovite saada meie ärikliendiks? Saatke palun oma soov e-maili aadressile [email protected]
💼 Kas soovite saada meie ärikliendiks? [email protected]
LEMONA

Screw; M8x20; 1.25; Head: cheese head; Torx®; TX25 BOSSARD

Tootekood: B8X20/BN20146
Foto on illustratiivne. Toote täpseid tehnilisi parameetreid vaadake kirjeldusest.
Bränd
Rohkem sarnaseid tooteid

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (tk)
1-499
1.581.58
500-999
1.37
1000+
1.20
B2B

Min. kogus: 100

Mitmekordsus: 100

Kokku:

158.00
2025-05-15 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kättetoimetamise tähtajad

2025-05-15 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.

Saadaval100 tk

Tarnija ladu

home delivery

Kulleriga koju

Kulleriga koju

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.Tellimused üle 25,00 € toimetatakse kohale tasuta.

25,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

Üle 25,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.Tellimused üle 25,00 € toimetatakse kohale tasuta.

Tasuta

Kauba kirjeldus

Screw; M8x20; 1.25; Head: cheese head; Torx®; TX25 BOSSARD

Kasulik informatsioon


Tehnilised andmed

Laokood
U-126943
Bränd
NomNr
B8X20/BN20146

Tarnija toote kirjeldus

Screw; M8x20; 1.25; Head: cheese head; Torx®; TX25

Kasulik informatsioon

Tarnija toote parameetrid

Product code
B8X20/BN20146
BN standard
BN 20146
Cut size
TX25
Head diameter
13mm
Head height
1.5mm
Kind of cut
Torx®
Kind of head
cheese head
Length
20mm
Manufacturer
BOSSARD
Material
A2 stainless steel
Thread
M8
Thread pitch
1.25
Type of mounting element
screw
Brand
BOSSARD
Supplier's product code
B8X20/BN20146
Product ID
U-126943
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].