💼 Kas soovite saada meie B2B kliendiks? Kirjutage [email protected] aadressile
💼 Kas soovite saada meie B2B kliendiks? [email protected]
LEMONA

Sensor: inductive; OUT: PNP / NO; 0÷7mm; 10÷36VDC; M12; IP67,IP69K TELEMECANIQUE SENSORS

Toote kood: XS212SAPAM12
no gallery
no gallery
Rohkem sarnaseid tooteid

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (tk)
1-4
245.02
5-9
228.67
10+
212.35
B2B

Min. kogus: 1

Mitmekordsus: 1

Kokku:

245.02
2024-06-20 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kättetoimetamise tähtajad

2024-06-20 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.

Saadaval1 tk

Tarnija ladu

home delivery

Kulleriga koju

Kulleriga koju

Üle 25,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

25,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

4,50 €

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.

3,50 €

Kauba kirjeldus

Sensor: inductive; OUT: PNP / NO; 0÷7mm; 10÷36VDC; M12; IP67,IP69K TELEMECANIQUE SENSORS

Kasulik informatsioon


Tehnilised andmed

Laokood
U-2982441
NomNr
XS212SAPAM12

Tarnija toote kirjeldus

Sensor: inductive; OUT: PNP / NO; 0÷7mm; 10÷36VDC; M12; IP67,IP69K

Kasulik informatsioon

Tarnija toote parameetrid

NomNr
XS212SAPAM12
Brand
TELEMECANIQUE SENSORS
Application
food industry
Body material
stainless steel
Connection
connector M12
IP rating
IP67
Kind of forehead
non-embedded
Manufacturer
TELEMECANIQUE SENSORS
Manufacturer series
XS
Max. operating current
0.2A
Number of pins
4
Operating temperature
-25...85°C
Output configuration
PNP / NO
Overall length
61mm
Range
0...7mm
Supply voltage
10...36V DC
Switch housing
M12
Switching frequency max
2.5kHz
Type of sensor
inductive
Supplier's product code
XS212SAPAM12
Product ID
U-2982441
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].