💼 Kas soovite saada meie B2B kliendiks? Kirjutage [email protected] aadressile
💼 Kas soovite saada meie B2B kliendiks? [email protected]
LEMONA

Wire; ÖLFLEX® HEAT 260 SC; 1x16AWG; stranded; Cu; PTFE; -190÷260°C LAPP

Toote kood: HEAT260SC-16GRYL
no gallery
no gallery
Bränd
Rohkem sarnaseid tooteid

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (m)
1-9
5.50
10-24
4.85
25-49
4.18
50-99
3.74
100+
3.30
B2B

Min. kogus: 1

Mitmekordsus: 1

Kokku:

5.50
2024-06-14 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kättetoimetamise tähtajad

2024-06-14 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.

Saadaval223 m

Tarnija ladu

home delivery

Kulleriga koju

Kulleriga koju

Üle 25,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

25,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

4,50 €

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.

3,50 €

Kauba kirjeldus

Bränd
Wire; ÖLFLEX® HEAT 260 SC; 1x16AWG; stranded; Cu; PTFE; -190÷260°C LAPP

Kasulik informatsioon


Tehnilised andmed

Laokood
U-203102
Bränd
NomNr
HEAT260SC-16GRYL

Tarnija toote kirjeldus

Wire; ÖLFLEX® HEAT 260 SC; 1x16AWG; stranded; Cu; PTFE; -190÷260°C

Kasulik informatsioon

Tarnija toote parameetrid

Product code
HEAT260SC-16GRYL
Cable external diameter
2.04mm
Cable structure
1x16AWG
Core diameter
16AWG
Core structure
stranded
CPR standard
no classification
Insulation colour
green-yellow
Kind of core
Cu
Kind of wire
ÖLFLEX® HEAT 260 SC
Manufacturer
LAPP
Number of cores
1
Operating temperature
-190...260°C
Package contents
100m
Rated voltage
500V
Resistance to
ozone
Shield structure
unshielded
Type of wire
assembly
Wire insulation material
PTFE
Supplier's product code
HEAT260SC-16GRYL
Product ID
U-203102
Brand
LAPP
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].