381 000 products sold on & & eBay. Find out more
Estonians

Heat shrink markers; 50mm; white; thin walled; Temp: -55÷105°C HELLERMANNTYTON

Toote kood: TLFX190DS-1X50WH
no gallery
no gallery
Rohkem sarnaseid tooteid

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (package)
1-4
4,092.07
5-14
3,751.06
15+
3,296.40
B2B

Min. kogus: 1

Mitmekordsus: 1

Kokku:

4,092.07
2024-05-22 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kättetoimetamise tähtajad

2024-05-22 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.

Ei ole saadavalEi ole saadaval

Tarnija ladu

home delivery

Kulleriga koju

Kulleriga koju

Üle 25,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

25,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

4,50 €

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.

3,50 €

Kauba kirjeldus

Heat shrink markers; 50mm; white; thin walled; Temp: -55÷105°C HELLERMANNTYTON

Kasulik informatsioon


Tehnilised andmed

Laokood
U-2161039
NomNr
TLFX190DS-1X50WH

Tarnija toote kirjeldus

Heat shrink markers; 50mm; white; thin walled; Temp: -55÷105°C

Kasulik informatsioon

Tarnija toote parameetrid

Application of storage accessories
for marking wire and cable
Colour
white
Diameter after shrinking
9.5mm
Features of storage accessories
halogen free
Length
50mm
Manufacturer
HELLERMANNTYTON
Material
crosslinked polyolefin POX
Min. diameter before shrinking
19mm
No. of labels
1500pcs.
Operating temperature
-55...105°C
Related items
H6100
Shrinkage temperature
100°C
Shrinking ratio
2:1
Type of storage accessories
heat shrink markers
Version
thin walled
Wall thickness
0.77mm
Product code
TLFX190DS-1X50WH
Brand
HELLERMANNTYTON
Supplier's product code
TLFX190DS-1X50WH
Product ID
U-2161039
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].