📦 Tähelepanu! Võimalikud viivitused tellimuste täitmisel. Rohkem infot
📦 Tähelepanu! Võimalikud viivitused tellimuste täitmisel. Rohkem infot
Estonians

Enclosure: multipurpose; X: 121mm; Y: 192mm; Z: 105mm; polycarbonate SCHNEIDER ELECTRIC

Toote kood: NSYTBP191210H
no gallery
no gallery

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (tk)
1-3
51.21
4-19
46.70
20+
40.67
B2B

Min. kogus: 1

Mitmekordsus: 1

Kokku:

51.21
2024-05-07 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kättetoimetamise tähtajad

2024-05-07 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.

Saadaval9 tk

Tarnija ladu

home delivery

Kulleriga koju (1-4 tööpäeva, kui toode on laos olemas)

Kulleriga koju (1-4 tööpäeva, kui toode on laos olemas)

Üle 25,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

25,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

4,50 €

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele (1-4 tööpäeva, kui toode on laos olemas)

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele (1-4 tööpäeva, kui toode on laos olemas)

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.

3,50 €

Kauba kirjeldus

Schneider Electric
Enclosure: multipurpose; X: 121mm; Y: 192mm; Z: 105mm; polycarbonate SCHNEIDER ELECTRIC

Kasulik informatsioon


Tehnilised andmed

Laokood
U-274627
NomNr
NSYTBP191210H

Tarnija toote kirjeldus

Enclosure: multipurpose; X: 121mm; Y: 192mm; Z: 105mm; polycarbonate

Kasulik informatsioon

Tarnija toote parameetrid

NomNr
NSYTBP191210H
Body colour
grey
Cover colour
grey
Dimension Y
192mm
Dimension X
121mm
Dimension Z
105mm
Enclosure material
polycarbonate
IP rating
IP66
Manufacturer
SCHNEIDER ELECTRIC
Mechanical impact resistance
IK08
Operating temperature
-25...80°C
Type of enclosure
multipurpose
Brand
SCHNEIDER ELECTRIC
Supplier's product code
NSYTBP191210H
Product ID
U-274627
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].