381 000 toodet, mida müüakse & ja eBay's. Uuri rohkem
Estonians

HEATSHRINK, 3:1, WHT, 25.4MM, PK250

Toote kood: FPRINT1 WH082
no gallery
no gallery
Rohkem sarnaseid tooteid

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (tk)
1+
1,486.73
B2B

Min. kogus: 1

Mõõtühik: tk

Kokku:

1,486.73
2024-05-15 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kättetoimetamise tähtajad

2024-05-15 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.

Ei ole saadavalEi ole saadaval

Tarnija ladu

home delivery

Kulleriga koju

Kulleriga koju

Üle 25,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

25,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

4,50 €

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.

3,50 €

Kauba kirjeldus

HEATSHRINK, 3:1, WHT, 25.4MM, PK250

Kasulik informatsioon


Tehnilised andmed

Laokood
U-708507
NomNr
FPRINT1 WH082

Tarnija toote kirjeldus

HEATSHRINK, 3:1, WHT, 25.4MM, PK250; Marker Type:Heat Shrinkable Sleeve; Legend:-; Marker Material:PO (Polyolefin); Marker Colour:White; Marker Dimensions:-; I.D. Max:25.4mm; I.D. Min:-; Shrink Ratio:3:1; Product Range:-; SVHC:No SVHC (15-Jan-2019); Accessory Type:Heat Shrink; Body Material:PO (Polyolefin); Cable Diameter Max:21.6mm; Cable Diameter Min:9.3mm; Colour:White; I.D. Max Recovered:8.4mm; I.D. Recovered Max - Imperial:0.33"; I.D. Recovered Max - Metric:8.4mm; I.D. Supplied:25.4mm; I.D. Supplied - Imperial:0.999"; I.D. Supplied - Metric:25.4mm; Internal Diameter:21.6mm; Material:Irradiated Polyolefin; Shrink Tubing / Boot Colour:White; Shrink Tubing / Boot Material:PO (Polyolefin)

Kasulik informatsioon

Tarnija toote parameetrid

NomNr
FPRINT1 WH082
Brand
ALPHA WIRE
Supplier's product code
1747703
Product ID
U-708507
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].