📦 Tähelepanu! Võimalikud viivitused tellimuste täitmisel. Rohkem infot
📦 Tähelepanu! Võimalikud viivitused tellimuste täitmisel. Rohkem infot
Estonians

Sensor: pressure; 0÷1psi; gage; OUT: I2C; Usup: 3÷3.6VDC,3.3VDC; THT HONEYWELL

Toote kood: SSCDRNN001PG2A3
no gallery
no gallery
Bränd
Rohkem sarnaseid tooteid

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (tk)
1+
94.49
B2B

Min. kogus: 100

Mitmekordsus: 50

Kokku:

9,449.00
2024-05-03 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kättetoimetamise tähtajad

2024-05-03 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.

Ei ole saadavalEi ole saadaval

Tarnija ladu

home delivery

Kulleriga koju (1-4 tööpäeva, kui toode on laos olemas)

Kulleriga koju (1-4 tööpäeva, kui toode on laos olemas)

Üle 25,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

25,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

4,50 €

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele (1-4 tööpäeva, kui toode on laos olemas)

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele (1-4 tööpäeva, kui toode on laos olemas)

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.

3,50 €

Kauba kirjeldus

Bränd
Sensor: pressure; 0÷1psi; gage; OUT: I2C; Usup: 3÷3.6VDC,3.3VDC; THT HONEYWELL

Kasulik informatsioon


Tehnilised andmed

Laokood
U-337640
Bränd
NomNr
SSCDRNN001PG2A3

Tarnija toote kirjeldus

Sensor: pressure; 0÷1psi; gage; OUT: I2C; Usup: 3÷3.6VDC,3.3VDC; THT

Kasulik informatsioon

Tarnija toote parameetrid

NomNr
SSCDRNN001PG2A3
Case
DIP
Manufacturer
HONEYWELL
Manufacturer series
TruStability
Mounting
THT
Operating temperature
-40...85°C
Operation mode
gage
Output configuration
I2C
Pressure measuring range
0...1psi
Related items
SEK001
Supply voltage
3.3V DC
Type of sensor
pressure
Brand
HONEYWELL
Supplier's product code
SSCDRNN001PG2A3
Product ID
U-337640
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].