📦 Tähelepanu! Võimalikud viivitused tellimuste täitmisel. Rohkem infot
📦 Tähelepanu! Võimalikud viivitused tellimuste täitmisel. Rohkem infot
Estonians

Surge arrestor; Type 2+3; 4kA; 110VAC; -40÷80°C; IP40; 180VDC OBO BETTERMANN

Toote kood: OBO-5081977
no gallery
no gallery
Rohkem sarnaseid tooteid

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (tk)
1-4
139.27
5-9
129.97
10+
120.69
B2B

Min. kogus: 1

Mitmekordsus: 1

Kokku:

139.27
2024-05-03 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kättetoimetamise tähtajad

2024-05-03 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.

Ei ole saadavalEi ole saadaval

Tarnija ladu

home delivery

Kulleriga koju (1-4 tööpäeva, kui toode on laos olemas)

Kulleriga koju (1-4 tööpäeva, kui toode on laos olemas)

Üle 25,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

25,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

4,50 €

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele (1-4 tööpäeva, kui toode on laos olemas)

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele (1-4 tööpäeva, kui toode on laos olemas)

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.

3,50 €

Kauba kirjeldus

Surge arrestor; Type 2+3; 4kA; 110VAC; -40÷80°C; IP40; 180VDC OBO BETTERMANN

Kasulik informatsioon


Tehnilised andmed

Laokood
U-1879586
NomNr
OBO-5081977

Tarnija toote kirjeldus

Surge arrestor; Type 2+3; 4kA; 110VAC; -40÷80°C; IP40; 180VDC

Kasulik informatsioon

Tarnija toote parameetrid

NomNr
OBO-5081977
Brand
OBO BETTERMANN
IP rating
IP40
Kind of input connector
RJ11/RJ45
Kind of output connector
RJ11/RJ45
Kind of surge arrester
Type 2+3
Manufacturer
OBO BETTERMANN
Max. operating voltage
180V DC
Operating temperature
-40...80°C
Rated impulse current In (8/20)µs
4kA
Type of protection
surge arrestor
Supplier's product code
OBO-5081977
Product ID
U-1879586
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].