📦 Tähelepanu! Võimalikud viivitused tellimuste täitmisel. Rohkem infot
📦 Tähelepanu! Võimalikud viivitused tellimuste täitmisel. Rohkem infot
Estonians

Clip-on probe; pincers type; 2A; 60VDC; red; Grip capac: max.2mm AXIOMET

Toote kood: AX-CP-06-R
no gallery
no gallery
Bränd
Rohkem sarnaseid tooteid

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (tk)
1-4
5.77
5-24
4.84
25+
3.90
B2B

Min. kogus: 1

Mitmekordsus: 1

Kokku:

5.77
2024-05-09 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kättetoimetamise tähtajad

2024-05-09 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.

Ei ole saadavalEi ole saadaval

Tarnija ladu

home delivery

Kulleriga koju (1-5 tööpäeva, kui toode on laos olemas)

Kulleriga koju (1-5 tööpäeva, kui toode on laos olemas)

Üle 25,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

25,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

4,50 €

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele (1-5 tööpäeva, kui toode on laos olemas)

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele (1-5 tööpäeva, kui toode on laos olemas)

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.

3,50 €

Kauba kirjeldus

Bränd
Clip-on probe; pincers type; 2A; 60VDC; red; Grip capac: max.2mm AXIOMET

Kasulik informatsioon


Tehnilised andmed

Laokood
U-121083
Bränd
NomNr
AX-CP-06-R

Tarnija toote kirjeldus

Clip-on probe; pincers type; 2A; 60VDC; red; Grip capac: max.2mm

Kasulik informatsioon

Tarnija toote parameetrid

NomNr
AX-CP-06-R
Brand
AXIOMET
Product ID
U-121083
Colour
red
Contact material
brass
Contact plating
gold-plated
Current rating
2A
Grip capacity
max. 2mm
Insulator material
polyamide
Kind of clip-on probe
pincers type
Manufacturer
AXIOMET
Overall length
51mm
Rated voltage
60V DC
Socket size
0.64mm
Type of test accessories
clip-on probe
Supplier's product code
AX-CP-06-R
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].