📦 Tähelepanu! Võimalikud viivitused tellimuste täitmisel. Rohkem infot
📦 Tähelepanu! Võimalikud viivitused tellimuste täitmisel. Rohkem infot
Estonians

Bench mat; ESD; L: 5m; W: 0.9m; Thk: 3.2mm; PVC,vinyl; grey; <14MΩ COBA EUROPE

Toote kood: COBA-IS060002C5
no gallery
no gallery
Rohkem sarnaseid tooteid

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (tk)
1+
1,367.57
B2B

Min. kogus: 1

Mitmekordsus: 1

Kokku:

1,367.57
2024-05-09 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kättetoimetamise tähtajad

2024-05-09 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.

Saadaval1 tk

Tarnija ladu

home delivery

Kulleriga koju (1-4 tööpäeva, kui toode on laos olemas)

Kulleriga koju (1-4 tööpäeva, kui toode on laos olemas)

Üle 25,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

25,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

4,50 €

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele (1-4 tööpäeva, kui toode on laos olemas)

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele (1-4 tööpäeva, kui toode on laos olemas)

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.

3,50 €

Kauba kirjeldus

Bench mat; ESD; L: 5m; W: 0.9m; Thk: 3.2mm; PVC,vinyl; grey; <14MΩ COBA EUROPE

Tehnilised andmed

Laokood
U-1870598
NomNr
COBA-IS060002C5

Tarnija toote kirjeldus

Bench mat; ESD; L: 5m; W: 0.9m; Thk: 3.2mm; PVC,vinyl; grey; <14MΩ

Tarnija toote parameetrid

Supplier's product code
COBA-IS060002C5
Product ID
U-1870598
Antistatic elements application
for cover the tops
Colour
grey
Conform to the norm
EN 61340-5-1
Length
5m
Manufacturer
COBA EUROPE
Mat features
fitted with 10mm male press stud
Material
PVC
Max ambient temperature
71°C
Related items
COBA-HR000005
Surface resistance
<14MΩ
Thickness
3.2mm
Type of antistatic accessories
bench mat
Version
ESD
Width
0.9m
Product code
COBA-IS060002C5
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].