📦 Tähelepanu! Võimalikud viivitused tellimuste täitmisel. Rohkem infot
📦 Tähelepanu! Võimalikud viivitused tellimuste täitmisel. Rohkem infot
Estonians

Cable gland; with strain relief; PG7; IP68; polyamide; black LAPP

Toote kood: BS-PG7BK
no gallery
no gallery
Bränd
Rohkem sarnaseid tooteid

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (tk)
1-4
1.60
5-24
1.47
25-99
1.37
100+
1.29
B2B

Min. kogus: 1

Mitmekordsus: 1

Kokku:

1.60
2024-05-08 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kättetoimetamise tähtajad

2024-05-08 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.

Saadaval1768 tk

Tarnija ladu

home delivery

Kulleriga koju (1-4 tööpäeva, kui toode on laos olemas)

Kulleriga koju (1-4 tööpäeva, kui toode on laos olemas)

Üle 25,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

25,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

4,50 €

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele (1-4 tööpäeva, kui toode on laos olemas)

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele (1-4 tööpäeva, kui toode on laos olemas)

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.

3,50 €

Kauba kirjeldus

Bränd
Cable gland; with strain relief; PG7; IP68; polyamide; black LAPP

Kasulik informatsioon


Tehnilised andmed

Laokood
U-133346
Bränd
NomNr
BS-PG7BK

Tarnija toote kirjeldus

Cable gland; with strain relief; PG7; IP68; polyamide; black

Kasulik informatsioon

Tarnija toote parameetrid

NomNr
BS-PG7BK
Body colour
black
Body material
polyamide
Cable external diameter
2.5...6.5mm
Cable gland version
with strain relief
Gland thread
PG7
IP rating
IP68
Kind of thread
PG
Manufacturer
LAPP
Operating temperature
-20...100°C
Resistance to
UV rays
Spanner size
15mm
Thread length
8mm
Type of cable accessories
cable gland
Brand
LAPP
Supplier's product code
BS-PG7BK
Product ID
U-133346
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].