📦 Tähelepanu! Võimalikud viivitused tellimuste täitmisel. Rohkem infot
📦 Tähelepanu! Võimalikud viivitused tellimuste täitmisel. Rohkem infot
Estonians

Microswitch TACT; Pos: 2; 0.05A/12VDC; SMT; none; 4.5x4.5mm; 1.5mm JIANFU

Toote kood: TMHM14090B
no gallery
no gallery
Rohkem sarnaseid tooteid

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (tk)
1-99
0.53
100-499
0.44
500+
0.38
B2B

Min. kogus: 10

Mitmekordsus: 1

Kokku:

5.30
2024-05-09 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kättetoimetamise tähtajad

2024-05-09 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.

Saadaval955 tk

Tarnija ladu

home delivery

Kulleriga koju (1-4 tööpäeva, kui toode on laos olemas)

Kulleriga koju (1-4 tööpäeva, kui toode on laos olemas)

Üle 25,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

25,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

4,50 €

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele (1-4 tööpäeva, kui toode on laos olemas)

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele (1-4 tööpäeva, kui toode on laos olemas)

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.

3,50 €

Kauba kirjeldus

Microswitch TACT; Pos: 2; 0.05A/12VDC; SMT; none; 4.5x4.5mm; 1.5mm JIANFU

Kasulik informatsioon


Tehnilised andmed

Laokood
U-356517
NomNr
TMHM14090B

Tarnija toote kirjeldus

Microswitch TACT; Pos: 2; 0.05A/12VDC; SMT; none; 4.5x4.5mm; 1.5mm

Kasulik informatsioon

Tarnija toote parameetrid

Product code
TMHM14090B
Supplier's product code
TMHM14090B
Product ID
U-356517
Body dimensions
4.5x4.5mm
Button height
1.5mm
DC contacts rating @R
0.05A / 12V DC
Illumination
none
Leads
for PCB
Manufacturer
JIANFU
Max. contact resistance
:100mΩ
Mounting
SMT
Number of positions
2
Operating temperature
-30...85°C
Stable positions number
1
Switching method
OFF-(ON)
Type of switch
microswitch TACT
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].