📦 Tähelepanu! Võimalikud viivitused tellimuste täitmisel. Rohkem infot
📦 Tähelepanu! Võimalikud viivitused tellimuste täitmisel. Rohkem infot
Estonians

Resistor network: Y; THT; 68Ω; ±2%; 0.3W; No.of resistors: 4; 100V BOURNS

Toote kood: 4608X-102-680LF
no gallery
no gallery
Bränd
Rohkem sarnaseid tooteid

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (tk)
1+
0.22
B2B

Min. kogus: 2000

Mitmekordsus: 2000

Kokku:

440.00
2024-05-03 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kättetoimetamise tähtajad

2024-05-03 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.

Ei ole saadavalEi ole saadaval

Tarnija ladu

home delivery

Kulleriga koju (1-4 tööpäeva, kui toode on laos olemas)

Kulleriga koju (1-4 tööpäeva, kui toode on laos olemas)

Üle 25,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

25,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

4,50 €

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele (1-4 tööpäeva, kui toode on laos olemas)

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele (1-4 tööpäeva, kui toode on laos olemas)

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.

3,50 €

Kauba kirjeldus

Bränd
Resistor network: Y; THT; 68Ω; ±2%; 0.3W; No.of resistors: 4; 100V BOURNS

Kasulik informatsioon


Tehnilised andmed

Laokood
U-2874796
Bränd
NomNr
4608X-102-680LF

Tarnija toote kirjeldus

Resistor network: Y; THT; 68Ω; ±2%; 0.3W; No.of resistors: 4; 100V

Kasulik informatsioon

Tarnija toote parameetrid

NomNr
4608X-102-680LF
Product ID
U-2874796
Case
SIP
Manufacturer
BOURNS
Max. operating voltage
100V
Mounting
THT
Number of resistors
4
Operating temperature
-55...125°C
Power
0.3W
Resistance
68Ω
Resistor features
terminals of all resistors are separated
Terminal pitch
2.54mm
Type of resistor network
Y
Tolerance
±2%
Brand
BOURNS
Supplier's product code
4608X-102-680LF
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].