📦 Tähelepanu! Võimalikud viivitused tellimuste täitmisel. Rohkem infot
📦 Tähelepanu! Võimalikud viivitused tellimuste täitmisel. Rohkem infot
Estonians

Screw; 3.5x6.5; Head: cheese head; Phillips; PH2; steel; zinc BOSSARD

Toote kood: B3.5X6.5/BN994
no gallery
no gallery
Bränd
Rohkem sarnaseid tooteid

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (tk)
1-599
0.02
600-999
0.01
1000+
0.01
B2B

Min. kogus: 200

Mitmekordsus: 200

Kokku:

4.00
2024-05-03 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kättetoimetamise tähtajad

2024-05-03 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.

Saadaval14800 tk

Tarnija ladu

home delivery

Kulleriga koju (1-4 tööpäeva, kui toode on laos olemas)

Kulleriga koju (1-4 tööpäeva, kui toode on laos olemas)

Üle 25,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

25,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

4,50 €

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele (1-4 tööpäeva, kui toode on laos olemas)

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele (1-4 tööpäeva, kui toode on laos olemas)

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.

3,50 €

Kauba kirjeldus

Bränd
Screw; 3.5x6.5; Head: cheese head; Phillips; PH2; steel; zinc BOSSARD

Kasulik informatsioon


Tehnilised andmed

Laokood
U-123297
Bränd
NomNr
B3.5X6.5/BN994

Tarnija toote kirjeldus

Screw; 3.5x6.5; Head: cheese head; Phillips; PH2; steel; zinc

Kasulik informatsioon

Tarnija toote parameetrid

NomNr
B3.5X6.5/BN994
BN standard
BN 994
Cut size
PH2
DIN standard
DIN 7981C
Head diameter
6.9mm
Head height
2.6mm
ISO standard
ISO 7049
Kind of cut
Phillips
Kind of head
cheese head
Length
6.5mm
Manufacturer
BOSSARD
Material
steel
Plating material
zinc
PN standard
PN 83116
Thread
3,5
Type of mounting element
screw
Brand
BOSSARD
Supplier's product code
B3.5X6.5/BN994
Product ID
U-123297
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].