📦 Tähelepanu! Võimalikud viivitused tellimuste täitmisel. Rohkem infot
📦 Tähelepanu! Võimalikud viivitused tellimuste täitmisel. Rohkem infot
Estonians

Sensor: temperature; thermocouple K; Temp: -20÷50°C; 1/4" BSP SENSATA / CYNERGY3

Toote kood: IWTTK400A
no gallery
no gallery
Bränd

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (tk)
1+
381.75
B2B

Min. kogus: 1

Mitmekordsus: 1

Kokku:

381.75
2024-05-03 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kättetoimetamise tähtajad

2024-05-03 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.

Saadaval1 tk

Tarnija ladu

home delivery

Kulleriga koju (1-4 tööpäeva, kui toode on laos olemas)

Kulleriga koju (1-4 tööpäeva, kui toode on laos olemas)

Üle 25,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

25,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

4,50 €

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele (1-4 tööpäeva, kui toode on laos olemas)

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele (1-4 tööpäeva, kui toode on laos olemas)

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.

3,50 €

Kauba kirjeldus

Bränd
Sensor: temperature; thermocouple K; Temp: -20÷50°C; 1/4" BSP SENSATA / CYNERGY3

Kasulik informatsioon


Tehnilised andmed

Laokood
U-2218923
Bränd
NomNr
IWTTK400A

Tarnija toote kirjeldus

Sensor: temperature; thermocouple K; Temp: -20÷50°C; 1/4" BSP

Kasulik informatsioon

Tarnija toote parameetrid

Product code
IWTTK400A
Brand
SENSATA
Supplier's product code
IWTTK400A
Product ID
U-2218923
Diameter
6mm
Kind of sensor
transmitter
Kind of temperature sensor
thermocouple K
Manufacturer
SENSATA / CYNERGY3
Manufacturer series
IWTT
Mounting
1/4" BSP
Operating temperature
-20...50°C
Power supply
battery int.
Related items
IWR-1
Temperature measuring range
0...1200°C
Type of sensor
temperature
Working part length
400mm
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].